Вся продукція ТМ Азорель відповідає Державним стандартам якості України. Питання контролю якості є основним у процесі виробництва усієї молочної продукції для кожного нашого працівника. Якість молока контролюється на всіх етапах виробництва – від початку доїння до розливу у споживчу тару. Перед тим, як одягається доїльний апарат, вим’я корів миють і обробляють розчином перекису водню. По системі трубопроводів молоко попадає у танк-охолоджувач, де охолоджується і зберігається до переробки.
За рахунок мінімального контакту молока з повітрям та людиною, молоко має дуже високу бактерицидну фазу, що обумовлює тривалий термін зберігання.
Після кожного доїння відбираються проби молока для проходження аналізу за органолептичними показниками, результати і показники вносяться у відповідні журнали контролю.
Також систематично продукція передається до лабораторії Управління ветеринарної медицини згідно графіка досліджень. В процесі виробництва використовуються компоненти і комплектуючі виключно які маються сертифікати якості та відповідності. Вся тара, безпосередньо перед використанням, проходить опромінення бактерицидними лампами. Готова продукція, до відвантаження, зберігається з дотриманням температурного режиму.
Підприємство має власний спеціалізований транспорт, який здійснює доставку продукції по торгових точках.
Транспортування проводиться відповідно до стандартів перевезення молочної продукції, з дотриманням температурного режиму.